Gázkészülékek és fűtésrendszerek

Gázkészülékek és fűtésrendszerek teljeskörű szervizelése és karbantartása:

  • Gázkazánok (kondenzációs, turbós, nyílt égésterű) javítása, 
  • Gázkészülékek éves karbantartása, műszeres beszabályozás, környezeti CO mérés
  • Fűtésrendszer átmosás, tisztítás, hőkamerás vizsgálat
  • Gázipari műszaki biztonsági felülvizsgálat
  • Fűtési rendszerek kivitelezése

A megfelelően karbantartott gázkészülék ritkábban hibásodik meg a fűtési szezon ideje alatt, és jóval hosszabb élettartama lesz, mint egy elhanyagolt készüléknek. Ne csak autóját vigye szervizbe, hanem gázkészülékeihez is hívjon szerelőt, hogy a fűtési szezon ideje alatt ne érje kellemetlen meglepetés! Vállaljuk gázkészülékek, illetve fűtésrendszerek, konvektorok, gázbojlerek, hagyományos és turbós valamint kondenzációs gázkazánok éves karbantartását és szervizelését. 

A tökéletesebb égés alacsonyabb fogyasztással jár. Ezért a karbantartás után műszeres beszabályzást is végzünk, hogy alacsonyabb rezsiköltségen működhessen a fűtési szezon alatt a gázkészülék.

A modern gázkészülékek (műszerkazánok) javításához, karbantartásához már nem elég csak a hozzáértés, megfelelő mérőműszeres háttér nélkül lehetetlen a pontos hibamegállapítás és beszabályozás. 

A legmodernebb műszereink segítségével füstgázelemzést, CO, C02 mérést, gázrendszerek hiteles gáztömörség vizsgálatát, illetve a törvényben előírt gázhálózat műszaki felülvizsgálatát is el tudjuk végezni.

A fűtési költségeit tovább csökkentheti, és kazánja élettartamát is növelheti, ha tiszta a fűtési rendszere. A fűtési rendszer vegyszeres átmosásával kitisztítjuk a radiátorok, csőhálózat belső korrózióját, az olajos emulziókat, a vízköves lerakódásokat. Tisztítás után korróziógátló adalékkal töltjük fel a fűtési rendszert, amely több évig megvédi az érzékeny műszerkazánokat a korróziós folyamatoktól. 

Fűtési rendszerek kiépítését csak jóváhagyott tervek esetén vállaljuk, a tervezésben tudunk segítséget nyújtani. A tervezéssel elkerülhetők az esetleges később élőbukkanó hibák, félreértések, és hosszú távon kiszámítható marad a teljes fűtési rendszer.